Workshops

KTNO/MfN bijscholing De 5 kindconclusies | karakterstructuren 18 maart 2023 in Amsterdam-Noord

Komend voorjaar geven energetisch therapeut Monique Broekhuizen en ik opnieuw een bijscholing voor therapeuten, coaches, mediators en zorgverleners die één op één met cliënten werken. Dit kan zowel in de reguliere als de complementaire zorg zijn. Ook mensen die zich bewust willen worden van onwillekeurige patronen in denken en doen en hoe ze die kunnen keren, zijn van harte welkom. In een dag krijg je op deze manier de hele theorie mee van vroege psychiater Wilhelm Reich die als eerste de karakterstructuren beschreef, die ik kindconclusies heb gedoopt.

De bijscholing is geaccrediteerd door de KTNO en de MfN. Daags na de bijscholing ontvangen deelnemers een toets die wij bekijken voor certificaat en accreditatie.

We werken op een interactieve manier waarbij je je eigen vragen kunt stellen en ook veel zult leren van de anderen in de groep. Als thuisstudie wordt gevraagd om van tevoren het boek te lezen, de test op deze site te doen en je de op basis van het boek door Monique gemaakte kaartenset eigen te maken.

——————————

Wanneer: 18 maart 2023, 10.00 – 17.00 uur

Waar: Atelier Jos van Merendonk, Amsterdam-Noord makkelijk bereikbaar per OV en ook goed parkeren

Kosten: E 225,- incl koffie/thee/sap en vegetarische mediterrane lunch

Inschrijving: bij FeelAcademy

5e Eldest Daughter Retreat 25-29 maart 2023 in Findhorn, Schotland

Ben je een eerstgeborene en ben je nieuwsgierig naar hoe deze plek in het gezin jou heeft gemaakt tot wie je nu bent, wat je daarin dient en wat je los kunt laten? Kom dan mee naar Findhorn voor deze 3-daagse van ontdekking en herkenning, loslaten en bevrijding. Oudste dochters die op de eerdere retreats kwamen, vertellen hoeveel inzicht het samenzijn, de oefeningen en de uitwisselingen gaven. Hoe ze zich vrijer voelen, hoe ze de dynamiek met de rest van hun gezin van herkomst beter begrijpen. Sommigen komen terug, omdat het samen zijn zo voedend is. De leiding is wederom in de vertrouwde handen van Gill Emslie, PhD, een oudste van vier. 

Naast de sessies met de hele groep is er tijd voor jezelf, intieme gesprekken en wandelingen in de buurt. Ook plannen we een wellness avond met producten van Weleda die ons worden aangeboden door co-host Jayn Sterland. En natuurlijk ben ik er ook om meer van onze bevindingen te vertellen en te verdiepen.

TEDx Talk

Using world leaders as examples, in this engaging and funny TEDx Talk Lisette Schuitemaker shares powerful insights into how our place in the birth order forms and shapes us – and how we can avoid the birth order blind spot. Her talk ends with 3 tips on how to navigate family gatherings and have a great time with our siblings.

© 2017 Lisette Schuitemaker. All Rights Reserved.

EnglishGermanItaly