Boeken

Het oudste dochter effect

Het eerste Nederlandse boek over het fenomeen ‘oudste dochters’. Want wat blijkt het geval? Veel succesvolle vrouwen zijn oudste dochters. Kijk bijvoorbeeld naar Angela Merkel, Doutzen Kroes, Gwyneth Paltrow, Lilianne Ploumen en Eva Jinek. Dat is geen toeval. Oudste dochters hebben een aantal typische eigenschappen die zorgen voor hun succes. In Het oudste dochter effect lees je over de vijf belangrijkste eigenschappen die alle oudste dochters in meer of mindere mate bezitten – en hoe die het leven van een oudste dochter bepalen.

Lees meer Bestel hier

Allicht

Allicht

Licht leven. Vrij. Gelukkig. Geborgen. Wil jij weten hoe je dat kunt bereiken? In het boek Allicht bespreek ik het spirituele principe van licht leven. Inclusief een paar simpele oefeningen die jij kunt doen om ook lichter te leven. Ontdek wat het betekent om echt ‘in het nu’ te zijn. En hoe je jezelf bevrijdt van oordelen over jezelf en anderen – en in plaats daarvan, leert meebewegen met het leven zoals het komt.
Lees meer Bestel hier

5 Kind conlusies

De 5 kindconclusies

Denk jij wel eens “ik ben niet goed genoeg” of “ik hoor er niet bij”? Het zijn indringende gedachten die steeds weer terug komen, als een vastgelopen langspeelplaat. Je zou de gedachten bijna gaan geloven. Maar wat je denkt, is niet altijd waar…

Van jongs af aan trekken we conclusies over onszelf, de wereld en onze plek daarin. Zogenaamde kindconclusies. Deze conclusies beïnvloeden wat je denkt, wat je doet en wat je voelt – zelfs als je allang geen kind meer bent. In het boek De 5 kindconclusies beschrijf ik de vijf gedachtepatronen die voortkomen uit de kindconclusies én hoe je ze kunt veranderen. Doe hier de test!

Lees meer Bestel hier

© 2017 Lisette Schuitemaker. All Rights Reserved.

English